Om oss

Hemsedal Fjellsport har de siste ti årene drevet med klatring, guiding, aktiviteter og kurs for familier, grupper og enkeltpersoner. Utgangspunkt er Hemsedal, men vi har også turer og kurs andre steder i Norge og i utlandet. Hemsedal Fjellsport er godkjent kurs arrangør gjennom Norsk Fjellsportforum (www.fjellsportforum.no).

Hemsedal Fjellsport er godkjent Miljøfyrårn (www.miljofyrtarn.no).

Våren 2014 kjøpte vi opp aktivitetsfirmaet Norske Opplevelser, som har drevet med aktiviteter i Hemsedal og Hallingdal i over 20 år. Spesielt innen bedriftsmarkedet har de vært store og i 2005 fikk de bygget ei av Norges første Via Ferrata ruter. Hemsedal Fjellsport driver videre mange av de aktivitetene som Norske Opplevelser har hatt og vi vil drive videre og utvikle aktivitetene for bedrifter og andre grupper.

NF-logo

 

 

Våre ansatte

Rune

Rune Abrahamsen

Rune er eier og daglig leder av Hemsedal Fjellsport. Han er glad i å være ute både om sommeren og om vinteren. Aller best trives han i brattfjellvegger med klatreskoa på beina. Rune har 20 års erfaring med klatring, toppturer og friluftsliv både på egenhånd og som turleder og instruktør for andre. Han har idrett og friluftslivsutdanning fra Høgskulen i Volda og Sogndal. Rune har jobbet som friluftslivslærer på Nordfjord Folkehøyskole og på Brattlinja på Hallingdal Folkehøyskole. Han er utdannet klatreinstruktør nivå 2, breinstruktør og skredinstruktør gjennom Norsk Fjellsportforum. Om vinteren jobber han som skredobservatør i Hemsedal for NVE.

 

Trouls (2)Troels Rosenkrantz Andersen

Troels er oppvokst på en gård i Danmark, langt fra fjell og snø. Han kom til Hemsedal i 2012 og forelsket seg i Dalen og de muligheter vi har her. Troels driver med sykling, klatring, ski og egentlig det meste innen friluftsliv. Som alle dansker en møter i den norske fjellheiemen så er også Troels en veldig hyggelig kar! I tilegg til en deltidsjobb hos Hemsedal fjellsport, så kan du treffe han på Skandinavisk Høyfjellsudstyr. Troels er også interessert i film og foto, og driver egen media bedrift i Hemsedal.

 

PetrusPetrus Strikwerda

Petrus er fra Nederland. Der har han tatt utdanning i Outdoor Management med praksis fra Frankrike, Tyskland og Skottland. Petrus er glad i toppturer både sommer og vinter, klatring og sykling. Til daglig jobber han i Skistar i tillegg til å være guide i Hemsedal Fjellsport.

 

 

IMG_6477 (683x800)Gunvor Thorset Abrahamsen

Gunvor er født og oppvokst i Hemsedal. Hun liker å være ute både med ski og med fjellsko på beina. Gunvor har tidligere jobbet som friluftslivlærer på Nordfjord Folkehøyskole, men er nå spesialpedagog på PPT. Gunvor er medeier i Hemsedal Fjellsport, og er til stor hjelp både som instruktør og som konsulent for alt praktisk arbeid!

 

 

Håvard (584x673)Håvard Falnes Kristoffersen

Håvard er en friluftsglad og lekede nordlæning, oppvokst i den naturskjønne bygda Valnesfjord. Han til Hemsedal for første gang i 2004, og har bodd her fast siden 2007, og nyter alt av fasiliteter denne fantastiske bygda har å by på, sommer som vinter. Håvard er utdannet barnevernspedagog,  aktivitetsleder og reiseleder, med fordypning innen idrett og friluftsliv. Han er sertifisert IVSI-instruktør innen alpint, telemark, snowboard og langrenn og er Whitewather rescue sertifisert. Til daglig jobber han i Turute. Men når du ikke møter han der eller hos oss i Hemsedal Fjellsport, er han gjerne å treffe med fiskestanga langs elva, i en elvekajakk, eller til fjells på ski eller på en sykkel, om det ikke er med fjell- eller klatresko på beina.
Del på ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone