Kanoutleie

Kanoutleie

IMG_4523 IMG_4518 canoeing-44-hemsedal-NEB-08-120239

Lei kano eller kajakk i 24 timer! Kanoene og kajakkene ligger ved Vannen på vei mot Lykkja/Ulsåkstølen. Vannen er et nydelig fjellvann på vei på Lykkja/Ulsåkstølen. Vannen har flere små øyer og andre steder man kan gå i land og det er mulighet å padle en spennende kanal over til nabovannet Grytetjern. Her er det ofte god badetemperatur. En for også god utstik mot Skogshødn og Nibbi fra vannet.

Kanoer med 3 seter har god plass til 2 voksne og 2 barn om en ikke har for mye bagasje. I kanoer med 2 seter så er det mulig for ett barn å sitte i midten på en bag eller lignende. Prisen er inkludert padleårer og redningsvest.

Nøkkel, samt padleårer og redningsvest fås hos MOH sport i Hemsedal sentrum (åpningstider: 09.00/10.00 – 17.00). En henter nøkkelen fra kl. 10.30 og leverer de senest kl. 10.30 dagen etterpå.

Priser

Kano: NOK 450 inkl padleårer og vest.
Kajakk: NOK 300 inkl padleårer og vest.

Leie på hel dag må levers seinest kl. 10.30dagen etter.

Bestilling

Forhåndsbestilling online på www.bookhemsedal.no eller på MOH sport

 

Padleorientering

I fjellvannene Vannen og Grytevatnet som ligger det 6 orienteringsposter som en kan nå ved hjelp av kano eller kajakk. Noen poster kan tas fra vannet, andre må du i land for å kunne ta.
Kart kan fås i sykkelutleien eller på turistkontoret. For mer info klikk her

 

Kanopadling med guide

Hemsedal Fjellsport tilbyr opplæring i kanopadling og guiding til de fine stedene å padle. Vi tilbyr alt fra enkle 3-timersturer til heldagsopplegg eller turer over flere dager. Turen legges opp etter deres ønske.

Pris: på forespørsel
Tid: på forespørsel

 

 

Del på ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone