Hemsedal klatresenter

Hemsedal klatresenter ligger i Alpine Suits i Hemsedal skisenter. Senteret består av en 14 meter høy klatrevegg og ett stort buldreområde. Veggen ligger i bunn av barneområdet til Hemsedal skisenter og ved siden av restauranten O’learys, så her er gode muligheter for både klatring, ski og mat.

Klatreveggen har 6 ledelinjer. Det er totalt 10 klatreruter med vanskelighetsgrad grad 4 til 7. Buldreområdet har to deler. Halvparten er loddrett vegg med enkle buldreproblemer tilpasset nybegynnere og barn. Resten er en tredimensjonal og brattere vegg. Det er noen enkle buldreproblemer her, men de fleste problemene ligger fra grad 6a til 7b.

Klatreveggen – ta utfordringen
Veggen er 14 meter høy og har klatreutfordringer for både nybegynnere og de som har klatret tidligere. Du får låne klatreutstyr og en instruktør guider i veggen. Klatringen passer for både barn fra 4-5 år, ungdom og voksne. Personer under 10 år må ha følge med en voksen, men denne trenger ikke klatre.
Maks vekt på den som klatrer: 120 kg

For tider og bestilling se: www.bookhemsedal.no

Har du topptau-/brattkort og ikke trenger instruktør er dette mulig på slutten av dagen eller på dropin om er ledig tid. For mer info om dette se her:

Buldring – klatrelek for alle
Buldring er klatrelek som er gøy for alle. Du bruker ikke tau, men med en herlig tjukkas å lande på hvis du mister taket. Kjempegøy for liten og stor. Ingen forkunnskap er nødvendig. Lån av klatresko er inkludert i prisen. Barn under 10 år må ha følge av en voksen.

For tider og bestilling se: www.bookhemsedal.no

Ønsker du å buldre andre tider enn det som er tilgjengelig online kontakt oss så prøver vi å få det til.

 

 

 

Del på ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone